top of page

Termeni si conditii

Acest site este intretinut si administrat de S.C. Artister Events & More S.R.L., denumita in continuare Furnizor.
Persoana fizica sau juridica care comanda si achizitioneaza produse prin intermediul site-ului www.omugnom.com va fi denumita Client.
Prin termenii “utilizator”, “vizitator” si “dumneavoastra” intelegem toate persoanele fizice si/sau juridice care acceseaza site-ul www.omugnom.shop indiferent de motiv.
Accesarea si folosirea acestui site, implica acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor de mai jos. Pentru utilizarea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.
Informatii despre produse


Comenzi


Nu exista comanda minima impusa. Toate preturile afisate pe site sunt in RON si nu contin TVA.
Conform legilor in vigoare, comanda facuta pe acest website se considera un contract intre utilizator si S.C. Artister Events & More S.R.L., si trebuie executata de catre ambele parti. Aceasta inseamna ca S.C. Artister Events & More S.R.L. se obliga sa livreze produsele sau serviciile comandate, iar utilizatorul se obliga sa plateasca contravaloarea comenzii.
Ne rezervam dreptul de a modifica preturile afisate pe website atunci cand consideram acest lucru necesar.
S.C. Artister Events & More S.R.L. foloseste serviciile altor companii, de exemplu pentru transport, plata, etc. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral firmelor prestatoare de servicii. Este responsabilitatea utilizatorului ca inainte de folosirea acestor servicii sa cunoasca si sa accepte conditiile si termenii serviciilor.

Confidentialitatea datelor personale


S.C. Artister Events & More S.R.L. se angajeaza sa respecte cu strictete confidentialitatea datelor clientilor sai si se angajeaza sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terti.
Datele solicitate pe acest site sunt: numele, prenumele, numarul de telefon si adresa de email. In momentul in care doriti sa cumparati online vi se vor solicita suplimentar: adresa de livrare, adresa de facturare si modalitatea de plata.
Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre S.C. Artister Events & More S.R.L. numai in scopul declarat al acestui site, pentru a trimite utilizatorului confirmarea si livrarea comenzilor.


Copyright


Site-ul si toate elementele acestuia (grafica Web, texte, programe etc.) sunt aparate de Legea nr.8 din 14 martie 1996 privind dreptul de autor şi drepturile conexe pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul nostru a oricarui element cuprins in acest site se pedepseste conform legilor in vigoare.


Limitare de responsabilitate


Ca urmare a legislatiei in vigoare, magazinul nu are nici o responsabilitate in ceea ce priveste:
- intarzierile la livrare datorate furnizorului, curierului sau din alte motive;
- deteriorarile, distrugerile si pierderile survenite pe timpul transportului pana la destinatar, care cad in sarcina transportatorului;
- informatiile eronate furnizate de cumparator. Acesta are posibilitatea corectarii oricand a datelor personale din contul creat pe site;
- posibilitatea de a contacta virusi prin accesarea acestui magazin;
- neplacerile create de intreruperea accesului in magazin datorate furnizorului de servicii internet (ISP);
- continutul sau natura site-urilor prin link-urile carora un client ajunge in magazin;


Ne rezervam dreptul de a refuza o comanda in orice moment al procedurii de comanda din mai multe motive, printre care:
-  produsul comandat nu este pe stoc
- identificarea unei erori in informatiile despre produs, inclusiv pretul sau o oferta promotionala.
Daca intervin probleme la o comanda va vom contacta prin email sau telefonic.

Dispozitii finale


S.C. Artister Events & More S.R.L. functioneaza conform tuturor prevederilor legale ale Statului Roman, dintre care amintim Ordonanta nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta, Legea 365/2002 privind comertul electronic, Legea 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, Legea nr.8 din 14 martie 1996 privind dreptul de autor şi drepturile conexe.
Ne rezervam dreptul de a face orice modificari ale acestor termeni si conditii, precum si orice modificari asupra site-ului, fara a fi necesara vreo notificare prealabila a utilizatorilor.


Litigii


Orice litigiu aparut intre Clienti si Furnizor va fi rezolvat prin cale amiabila , prin intelegere intre cele doua parti . In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane, de pe raza municipiului Bucuresti.


S.C. Artister Events & More S.R.L.  
Sediu social:  Bucuresti, Sector 5, Strada Ion Urdareanu, Nr. 3, Bloc P28, Scara 1, Etaj 3, Ap. 15
Email: contact@omugnom.com
Mobil: 0732855427
Cod Unic de Înregistrare: 41649014 din data de 17.09.2019
Număr de ordine în registrul comerțului: J40/12324/2019
Identificator unic la nivel european (EUID): ROONRC.J40/12324/2019

bottom of page